همه چیز ازهمه جا

عکس و مطالب خوندنی ودیدنی

همه چیز ازهمه جا

عکس و مطالب خوندنی ودیدنی

شنیدن موسیقی با صدای بلند از طریق هدفون عامل کاهش شنوایی 5/6 میل

گوش دادن به صدای بلند موسیقی موجب کاهش شنوایی در نوجوانان می‌شود.

محققان می گویند: گوش کردن به صدای بلند موسیقی از طریق گوشی دستگاه‌های پخش دیجیتالی موسیقی موجب شده از هر پنج نوجوان آمریکایی یک نفر به کاهش شنوایی مبتلا شود.   

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، برخی از کارشناسان با توصیه به نوجوانان برای کاهش صدای موسیقی می گویند: صدای بلند موسیقی از طریق گوشی (هدفون هایی که درون گوش قرار می گیرد) می تواند عامل این کاهش شنوایی باشد.

آنها هشدار می دهند که کاهش اندک شنوایی می تواند مشکلات زیادی را برای نوجوانان در مدرسه ایجاد کند و در سالهای بعد استفاده از وسایل کمک شنوایی را برای آنها ضروری سازد.


محققان اطلاعات مربوط به نوجوانان 12 تا 19 ساله را در یک تحقیق سراسری سلامت مورد بررسی قرار داده و کاهش شنوایی را در حدود سه هزار کودک طی سالهای 1988 تا 1994 با کاهش شنوایی در هزار و 800 کودک طی سالهای 2005 تا 2006 را مقایسه کردند.

این بررسی ها نشان داد: شیوع کاهش شنوایی از 15 درصد به 5/19 درصد افزایش یافته است.
بیشتر این کاهش شنوایی ها "اندک" بوده و ناتوانی در شنوایی صداهای 16 تا 24 دسی بل و یا صداهایی مانند پچ پچ و یا خش خش برگها بود.

نوجوانانی که دچار کاهش شنوایی اندک هسنتد احتمالا نمی تواند صدای چکیدن قطرات آب و یا "شب بخیر" آهسته مادر را در شب بشنوند.

بر اساس قرائن حدود 5/6 میلیون نوجوان آمریکایی نفر به کاهش شنوایی مبتلا هستند.

افرادی که دچار کاهش اندک شنوایی هستند تمام صداهای مصوت را به وضوح می شنوند، اما ممکن است برخی از صداهای صامت مانند "ت" و "ک" و "س" را نشنوند.
در حالی که محققان فقط "آی پد" و یا دیگر وسایل پخش موسیقی را در این کاهش شنوایی مقصر نمی دانند، اما افزایش چشمگیر کاهش شنوایی فرکانس بالا را شناسایی کرده اند که به گفته آنها می تواند به خاطر سروصدا ایجاد شده باشد.

این پژوهشگران به یک مطالعه استرالیایی در سال 2010 اشاره دارند که استفاده از وسایل پخش موسیقی شخصی را با افزایش 70 درصدی خطر بروز کاهش شنوایی در کودکان مرتبط می کند.

به گفته آنها قرار گرفتن طولانی مدت در معرض سروصدای بلند برای شنوایی مضر است. نتایج این تحقیقات در نشریه انجمن پزشکی آمریکا منتشر شده است.

صدای بلند موسیقی موضوع جدیدی نیست. هر نسل جدید فناوری جدیدی از هدفون های دهه 1960 گرفته تا واک من های سونی دهه 1980 استفاده می کند.
نوجوانان امروزه دو برابر طولانی تر از نسل های قبلی موسیقی گوش می کنند. عمر باتری و میزان ضبط موسیقی در فناوری های قدیمی تر، کمتر بود.
گوش کردن دائمی به صدای موسیقی با بلندی صدای 85 دسی بل و یا بلندتر می تواند به سلول های مویی میکروسکوپی در گوش داخلی آسیب وارد کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد