ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
محققان آمریکایی روز گذشته اعلام کردند مصرف برنج سفید دو برابر خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع 2 را افزایش میدهد. همچنین این محققان بر این باورند که استفاده از برنج قهوهای برای سلامتی بهتر از برنج سفید است.
دانشمندان مدرسه سلامت عمومی هاروارد اعلام کردند: افرادی که در طول هفته بیش از 5 بار از برنج سفید استفاده میکنند، 17 درصد بیشتر از افرادی که در طول ماه یک بار برنج سفید میخورند، در معرض خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع 2 قرار دارند.
دانشمندان در این تحقیقات 197 هزار فرد بالغ را در طی 22 سال مورد مطالعه و بررسی قرار دادند. نتایج این تحقیقات نشان میدهد، افرادی که بیش از 2 بار در هفته برنج قهوهای میخورند 11 درصد کمتر از افرادی که کمتر از یکبار در ماه از این نوع برنج استفاده میکنند، در معرض خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع 2 قرار دارند.
این در حالی است که در آسیا و آمریکا 70 درصد مردم از برنج سفید استفاده میکنند